obraz
obraz
obraz
obraz
obraz
obraz
obraz
obraz
obraz
obraz
obraz
obraz

Styl angielski, masy cukrowe, marcepan

 

1. MASY CUKROWE – BAKELS

  • PETTINICE BIAŁY
 
  • PETTINICE CZARNY
 
  • PETTINICE CZERWONY
 
  • PETTINICE NIEBIESKI
 
  • PETTINICE RÓŻOWY
 
  • PETTINICE ZIELONY
 
  • PETTINICE ŻÓŁTY
 
  • PETTINICE CZEKOLADOWY
 
  • PETTINICE LIMONKOWY
 
  • PETTINICE PURPUROWOCZERWONY
 
  • PETTINICE BRZOSKWINIOWY ECRI
 
  • GUM PASTE – masa idealna do robienia figurek
 
  • MARCEPAN 25%
 
  • MARCEPAN 33%
 

 

2. MASY CUKROWE Z FIRMY DEKORPOL

  • plastyczne masy cukrowe w różnych kolorach opakowania  -  1000 gr., 500 gr, i 200gr.
 

CDN

 

3. MASY CUKROWE BARRY CALEBAUT

  • MASA TICHINO BARRY CALLEBAUT – opak 7 kg
 
  • MASA TIICHINO– opak 7 kg
 
  • MASA TICHINO TROPIC – opak 7 kg
 

CDN

 

4. MASY CUKROWE – TOP DECOR Z FIRMY BARBARA LUIJCK

Gotowa do użycia, śnieżnobiała masa cukrowa. Idealna do powlekania tortów, komunijnych, weselnych (tzw. „styl angielski”), ręcznego formowania dekoracji, kwiaty, figurki, itp.),łatwa do krojenia.

CDN

 

5. MASY CUKROWE BUSH TRADE – MAGIC WHITE

CDN

 

MAGIC WHITE  - opak 7 kg
Dekoracyjna masa cukrowa do wykańczania i ozdabiania ciast i tortów.

Struktura:   ELASTYCZNA
Kolor: ŚNIEŻNOBIAŁY

6. MARCEPANY Z FIRMY LUBECA

Wszystkie produkty z firmy Lubeca posiadają certyfikat koszerności.

Index
Skład
Opis produktu
011
57% migdały / 30% cukier
Marcepan klasy SUPREME
013
52% migdały / 35% cukier
Marcepanowa masa migdałowa 0
014
52% migdały / 35% cukier
Marcepanowa masa migdałowa 0
031
52% migdały / 35% cukier
Marcepanowa masa migdałowa 0
057
52% migdały / 35% cukier
Marcepanowa masa migdałowa 1
058
52% migdały / 35% cukier
Marcepanowa masa migdałowa 1
083
43%migdały/9%pistacje/35%cukier
Pistacjowo-marcepanowa masa migd
080
43%migdały/9%pistacje/35%cukier
Pistacjowo-marcepanowa masa migd
138
50% migdały / 40% cukier
Szlachetny marcepan Lubecki
136
47% migdały / 41,5% cukier
Szlachetny marcepan Lubecki z inwertyzą
100
45% migdały / 46% cukier
Lubecki marcepan premium
124
39% migdały / 52% cukier
Lubecki marcepan 3:1
157
32%migdały/4%pistacje/54,5%cukier
Marcepan pistacjowy 7:3
118
35% migdały / 57% cukier
Marcepan 2:1 z inwertyzą
117
35% migdały / 57% cukier
Marcepan 2:1
115
26% migdały / 67,5% cukier
Marcepan 1:1
116
26% migdały / 67,5% cukier
Marcepan 1:1
114
26% migdały / 67,5% cukier
Marcepan 1:1

Masy percepanowe
 
200
50% pestek moreli / 35% cukier
Masa percepanowa
214
57%pestek moreli/1%migdały/29%cukier
Percepan DS.
215
40%pestek moreli/18%migdały/28%cukier
Marcepan duński

 CDN

040
52% migdały
Organiczna masa migdałowa (cukier trzcinowy)
042
52% migdały
Organiczna masa migdałowa A (cukier trzcinowy)
087
52% migdały
Organiczna masa migdałowo-miodowa
234
52% orzechy laskowe
Organiczna masa miodowa z orzechami

 

7. MASY CUKROWE MODECOR

  • Masy POP różne kolory 1kg
    CDNCDNCDN
  • Masa cukrowa ELITE biała opakowanie 5kg

 

8. MARCEPAN NIEMIECKI

52 %  migdałów , opakowanie 12,5 kg
   

9. MARCEPANY Z FIRMY BARBARA LUIJCK

  • Marcepan 65 % - blok 5 kg
  • Marcepan 50 % -  blok kg
  • Masa marcepanowa do wałkowania – opak. 5 kg