Prawdziwy karmel Caramel Fill - wiaderko 5 kg.
Prawdziwy karmel gotowy do użycia! Nadzienie Caramel Fill to prawdziwy jasny karmel z cukru i mleka, o smaku maślanego toffi. Wystarczy podgrzewać przez kilka sekund, a następnie wycisnąć za pomocą worka cukierniczego do pralin, kubeczków itp.
Stanowi gamę pysznych, gotowych do użycia nadzień do pralin dostępnych w różnorodnych smakach, od neutralnego do mocha, pomarańczowego itp. Jest to idealne rozwiązanie do wstrzykiwania w praliny formowane oraz do zastosowania pod polewę. Ponadto do każdego nadzienia Tintoretto można dodać chrupkie elementy: bres, pailleté feuilletine, karmelizowane herbatniki, nugaty, płatki kukurydziane, mieloną kawę, kakaowe nibsy etc
Musy czekoladowe o bardzo wysokich parametrach związanych z zawartością substancji kakaowych. Bardzo łatwe w użyciu
100% niesłodzonej pasty orzechowej
|
Nadzienie orzechowe
|
PNP
|
100 % orzechów laskowych
|
wiaderko 5kg
|
Pralina o smaku orzechów laskowych
|
Nadzienie orzechowe
|
PRA
|
50 % orzechów laskowych
|
wiaderko 5kg
|
Pralina o smaku orzechów laskowych z karmelizowanym cukrem
|
Nadzienie orzechowe
|
PRA-CLAS
|
wiaderka 1 i 5kg
|
|
Praliny o smaku migdałowym
|
Nadzienie orzechowe
|
PRAMA
|
46,5 % migdałów
|
wiaderko 5kg
|
Praliny z migdałami i orzechami laskowymi
|
Nadzienie orzechowo-migdałowe
|
PRAMANO
|
24% migdałów 24% orzechów laskowych
|
wiaderko 5kg
|
Ciemny krem gianduja
|
Nadzienie orzechowe
|
GIA-D2
|
30 % orzechów laskowych
|
Kuweta 5kg
|
Jasny krem gianduja
|
Nadzienie orzechowe
|
GIA
|
25 % orzechów laskowych
|
Kuweta 5kg
|
Ciemny krem z orzechów laskowych
|
Nadzienie orzechowe
|
NCD
|
42,5 % orzechów laskowych
|
Kuweta 5kg
|
Jasny krem z orzechów laskowych
|
Nadzienie orzechowe
|
NCB
|
40,5 % orzechów laskowych
|
Kuweta 5kg
|
Deser Typu Tiramisu
|
2 x 2,5 kg
|
Tarte Citrone
|
2 x 2,5 kg
|
Creme Brulee
|
2 x 2,5 kg
|
Panna Cotta
|
2 x 2,5kg
|
Bardzo proste w przygotowaniu musy o klasycznych smakach.
SUCREA Panna Cotta
Mieszanka w proszku, do przygotowania klasycznego włoskiego deseru Panna Cotta.
Receptura podstawowa: Wymieszać 400g mleka z 400g płynnej śmietany i zagotować. Dodać 150g SUCREA Panna Cotta do płynu, wymieszać dobrze i nie zagotowywać ponownie. Wylać do naczyń i schłodzić.
![]() |
![]() |
![]() |
Produkt otrzymywany poprzez częściowe odparowanie wody z pełnego mleka krowiego. Z dodatkiem mleka w proszku i cukru. Poddane podgrzaniu w zamkniętym zbiorniku, Stosowane do bezpośredniego spożycia lub jako gotowa masa do różnego rodzaju deserów, ciast, wafli, naleśników lub pieczywa.
PASTY ORZECOWE Z FIRMY LUBECA
360
|
98% orzechy laskowe
|
Masa orzechowa 98% orzecha laskowego
|
KREMOWA MASA DO PRALIN
291
|
35%orzechy lask/14%śmietana w proszku
|
kremowa masa do pralin
|
ORGANICZNA MASA DO PRALIN
330
|
40% migdały
|
organiczna migdałowa masa do pralin lekko opiekana
|
331
|
39% orzechy laskowe
|
org. masa o smaku orzecha lask. mocno opiekana
|
332
|
44%orzechy laskowe
|
org. masa o smaku orzecha lask. lekko opiekana
|
ORZECHOWE KREMY PRALINOWE
390
|
20% orzechy laskowe
|
orzechowy krem pralinowy
|
391
|
10% orzechy laskowe
|
orzechowy krem pralinowy 10%
|
PŁYNNE MASY PRALINOWE
292
|
56% orzechy laskowe
|
płynna masa o smaku orzecha laskowego
|
273
|
50% orzechy laskowe
|
płynna masa o smaku orzecha lask mocno opiekana
|
274
|
25% orzechy laskowe/25%migdały
|
płynna masa o smaku orzecha laskowego i migdałów
|
271
|
53% orzechy laskowe
|
migdałowa masa do pralin
|
352
|
52% orzechy laskowe
|
Masa o smaku orzecha laskowego
|
NUGAT Z ORZECHA LASKOWEGO DO ZAPIEKANIA
283
|
25% orzechy laskowe
|
Nugat odporny na zapiekanie w dropsach
|
284
|
45% orzechy laskowe
|
Masa nugatowa odporna na zapiekanie
|
MIGDAŁOWE MASY PRALINOWE
260
|
44% migdały
|
Migdałowa masa pralinowa lekko prażona
|
261
|
42% migdały
|
Migdałowa masa pralinowa mocno prażona
|
270
|
50% migdały
|
Migdałowa masa pralinowa bardzo mocno prażona
|
ORZECHOWE MASY PRALINOWE
279
|
52% orzechy laskowe
|
Orzechowa masa pralinowa supreme
|
281
|
42% orzechy laskowe
|
Orzechowa masa pralinowa lekko prażona
|
280
|
39% orzechy laskowe
|
Orzechowa masa pralinowa mocno prażona
|
288
|
47% orzechy laskowe
|
Orzechowa masa pralinowa bardzo mocno prażona
|
285
|
38% orzechy laskowe
|
orzechowa masa pralinowa płatkowana
|
286
|
44% orzechy laskowe
|
orzechowa masa pralinowa z całymi orzechami lask
|
287
|
40% orzechy laskowe
|
pralinowa masa przekładana dwukolorowymi warstw
|
www.polskaroza.pl
Doskonały produkt stosowany w gastronomii i cukiernictwie. Idealnie smakuje dodawany do herbaty. Można go stosować do pralin, do tortów, rogalików.
Opakowanie 3,5 kg oraz 320 gr. Świeże surowe płatki utarte z cukrem stosowane jako nadzienie do ciastek, pączków, rogalików.
|
KREMY do smarowania, nadzień, wypełnień na zimno i do zapiekania:
|
AX39CE
|
CARIBE NOCCIOLA - orzechowy (orzech laskowy) krem do smarowania i nadzień. Ekonomiczne opakowanie - wiadro 25 kg
|
AX39CH
|
CARIBE CACAO - kakaowy krem do smarowania i nadzień. Ekonomiczne opakowanie - wiadro 20 kg
|
AX44FC
|
CARAVELLA FLUIFOUR CACAO - kakaowy krem do smarowania i nadzień, na zimno i do zapiekania (w korpusach)
|
AX44FG
|
CARAVELLA FLUIFOUR GIANDUIA - orzechowo-czekoladowy krem do smarowania i nadzień, na zimno i do zapiekania (w korpusach)
|
AX44FN
|
CARAVELLA FLUIFOUR NOCCIOLA - orzechowy (orzech laskowy) krem do smarowania i nadzień, na zimno i do zapiekania (w korpusach)
|
AX44FO
|
CARAVELLA FOUR NOCCIOLA - orzechowy (orzech laskowy) krem do smarowania i nadzień, na zimno i do zapiekania (w korpusach)
|
|
KREMY do smarowania, nadzień, wypełnień na zimno. Doskonały dodatek do ciast i kremów tłuszczowych, budyniowych i śmietanowych:
|
AX44CJ
|
CARAVELLA GRAN NOCCIOLA - wysokogatunkowy orzechowy (orzech laskowy 12%) krem do smarowania i nadzień na zimno
|
AX44CN
|
CARAVELLA CREAM NOCCIOLA - orzechowy (orzech laskowy) krem do smarowania i nadzień na zimno
|
AX44CC
|
CARAVELLA CREAM CACAO - kakaowy krem do smarowania, aromatyzowania i nadzień na zimno - wysoka zawartość kakao
|
AX44CA
|
CARAVELLA CREAM AVORIO - krem do smarowania i nadzień na zimno "biała czekolada"
|
|
KREMY do smarowania, nadzień, wypełnień WYSPECJALIZOWANE DO ZAPIEKANIA:
|
AX42PJ
|
CARIBE CACAO PZ - kakaowy krem - nadzienie do zapiekania w ciastkach kruchych, babeczkach, muffinach
|
AX42PH
|
CARIBE NOCCIOLA PZ - orzechowy krem (orzech laskowy) - nadzienie do zapiekania w ciastkach kruchych, babeczkach, muffinach
|
AX42PX
|
CARIBE AVORIO PZ- biały krem - gotowe nadzienie/baza do aromatyzowania - zapiekanie w ciastkach kruchych, babeczkach, muffinach
|
AX44BC
|
CARAVELLA CACAO ANTEFORNO - kakaowy krem do smarowania i nadzień - nie traci na objętości w trakcie wypiekania w cieście
|
AX44BN
|
CARAVELLA NOCCIOLA ANTEFORNO - orzechowy krem do smarowania i nadzień - nie traci na objętości w trakcie wypiekania w cieście
|
|
GANASZE DO NADZIEWANIA PRALIN, DODATEK DO CIAST I KREMÓW:
|
AX44RC
|
CARAVELLA GRAN RIPIENO CACAO- ganasz kakaowy
|
AX44RN
|
CARAVELLA GRAN RIPIENO NOCCIOLA - ganasz orzech laskowy
|
AX44RA
|
CARAVELLA GRAN RIPIENO AVORIO - ganasz "biała czekolada"
|
Gotowe do użycia nadzienie, stabilne podczas mrożenia i zapiekania, łatwo się rozsmarowuje, szprycuje, można łączyć z tłuszczami lub śmietaną.
CREMOLINE CAPPUCCINO
|
CREMOLINE CYTRYNA
|
CREMOLINE GIANDUJA
|
CREMOLINE JABŁKO
|
CREMOLINE KARMELOWA
|
CREMOLINE KAWOWA
|
CREMOLINE MORELA
|
CREMOLINE OWOCE LASU
|
CREMOLINE TRUFEL (KUKUŁKA)
|
CREMOLINE TRUSKAWKA
|
CREMOLINE WANILIA
|
CREMOLINE WIŚNIA
|
KREM CZEKOLADOWYZ ORZECHÓW ZIEMNYCH
|
krem do aromatyzowania mas oraz nadziewania ciast
|
KREM MLECZNO-KAKAOWY
|
krem do aromatyzowania mas oraz nadziewania ciast
|
KREM NUGATOWY TERMO
|
krem do aromatyzowania mas oraz nadziewania ciast
|
KREM ORZECHOWO-KAKAOWY
|
krem do aromatyzowania mas oraz nadziewania ciast
|
PASTA Z ORZECHÓW LASKOWYCH
|
pasta z orzechów laskowych , łatwo do rozsmarowania
|
MASA TRUFLOWA >LA GOURMET< CIEMNA
|
doskonała baza do produkcji pralin
|
MASA TRUFLOWA >LA GOURMET< JASNA
|
doskonała baza do produkcji pralin
|
COVERCREAM BIAŁA CZEKOLADA
|
krem do oblewania tortów,nadziewania,aromatyzowania
|
COVERCREAM CIEMNA CZEKOLADA
|
krem do oblewania tortów,nadziewania,aromatyzowania
|
KREM CZEKOLADOWY X-BITTER >MAESTRO<
|
krem do oblewania tortów,nadziewania,aromatyzowania
|
NADZIENIE >LATTE CRISP< ORZECH NOWOŚĆ!!
|
krem z kawałkami orzechów,ciasteczek, ziaren zbóż
|
NADZIENIE >GOFRETINO< NOWOŚĆ!!
|
krem pralinowy z kawałkami wafla-opłatka
|
NADZIENIE >ROCHERE< NOWOŚĆ!!
|
krem czekoladowy z drobno siekanymi prażonymi orzechami laskowymi
|
NADZIENIE >CHOCO CRUNCH< NOWOŚĆ!!
|
krem czekoladowy z chruiącymi ciasteczkami
|
NADZIENIE KASZTANOWE NOWOŚĆ!!
|
krem do aromatyzowania mas oraz nadziewania ciast
|
NADZIENIE >BUTTER SCOTCH<
|
krem maślano-karmelowy do aromatyzowania mas oraz nadziewania ciast
|
NOCCIOLA WHITE
|
jasny krem orzechowy do aromatyzowania mas oraz nadziewania ciast
|
PASTA BANANOWA
|
skoncentrowana pasta o mocnym smaku banana do aromatyzowania mas, śmietan, lodów
|
PASTA BISCAROMA
|
skoncentrowana pasta o mocnym smaku biszkoptu do aromatyzowania mas, śmietan, lodów
|
PASTA CZEKOLADOWA >MAGICAO< NOWOŚĆ!!
|
mocno czekoladowa pasta do aromatyzownia mas, śmietan, lodów
|