obraz
obraz
obraz
obraz
obraz
obraz
obraz
obraz
obraz
obraz
obraz
obraz

Nadzienia, pasty smakowe

NADZIENIA DO PRALIN Z FIRMY BARRY CALLEBAUT

  • BASE KREM -Ganasz z białej czekolady o neutralnym smaku Creme a la Carte Basic  – opak 5 kg
  • CHAMP KREM – Ganasz z białej czekolady z Marc de Champagne – Crema a La Marc de Champagne – opak 5 kg

CDN

KARMEL Z FIRMY BARRY CALLEBAUT

Prawdziwy karmel Caramel Fill -  wiaderko 5 kg.

Prawdziwy karmel gotowy do użycia! Nadzienie Caramel Fill to prawdziwy jasny karmel z cukru i mleka, o  smaku maślanego toffi. Wystarczy podgrzewać przez kilka sekund, a następnie wycisnąć za pomocą worka cukierniczego do pralin, kubeczków itp.
 

TINTORETTO – BARRY CALLEBAUT – opakowanie 5 kg

Stanowi gamę pysznych, gotowych do użycia nadzień do pralin dostępnych w różnorodnych smakach, od neutralnego do mocha, pomarańczowego itp. Jest to idealne rozwiązanie do wstrzykiwania w praliny formowane oraz do zastosowania pod polewę. Ponadto do każdego nadzienia Tintoretto można dodać chrupkie elementy: bres, pailleté feuilletine, karmelizowane herbatniki, nugaty, płatki kukurydziane, mieloną kawę, kakaowe nibsy etc

  • Białe nadzienie do pralin o neutralnym smaku     Tintoretto Basic White
  • Mleczne nadzienie do pralin o neutralnym smaku     Tintoretto Basic Milk
  • Ciemne nadzienie do pralin z aromatem kawowym     Tintoretto Coffee
  • Białe nadzienie do pralin z aromatem kokosowym     Tintoretto Coconut
  • Ciemne nadzienie do pralin z aromatem pomarańczowym     Tintoretto Orange
     

MUSY Z CZEKOLADY BARRY CALLEBAUT

Musy czekoladowe o bardzo wysokich parametrach związanych z zawartością substancji kakaowych. Bardzo łatwe w użyciu

 

  • Mieszanka w proszku do przygotowania ciemnego musu czekoladowego.     Mus z ciemnej czekolady     75.0 %     Torebka 800g
  • Mieszanka w proszku do przygotowania mlecznego musu czekoladowego.     Mus z mlecznej czekolady     70.0 %     Torebka 800g
  • Mieszanka w proszku do przygotowania białego musu czekoladowego.     Mus z białej czekolady     58.5 %      Torebka 800gr
     

NADZIENIA I PASTY ORZECHOWE Z FIRMY BARRY CALEBAUT

100% niesłodzonej pasty orzechowej
Nadzienie orzechowe
PNP
100 % orzechów laskowych
wiaderko 5kg
Pralina o smaku orzechów laskowych
Nadzienie orzechowe
PRA
50 % orzechów laskowych
wiaderko 5kg
Pralina o smaku orzechów laskowych z karmelizowanym cukrem
Nadzienie orzechowe
PRA-CLAS
wiaderka 1 i 5kg
Praliny o smaku migdałowym
Nadzienie orzechowe
PRAMA
46,5 % migdałów
wiaderko 5kg
Praliny z migdałami i orzechami laskowymi
Nadzienie orzechowo-migdałowe
PRAMANO
24% migdałów 24% orzechów laskowych
wiaderko 5kg
Ciemny krem gianduja
Nadzienie orzechowe
GIA-D2
30 % orzechów laskowych
Kuweta 5kg
Jasny krem gianduja
Nadzienie orzechowe
GIA
25 % orzechów laskowych
Kuweta 5kg
Ciemny krem z orzechów laskowych
Nadzienie orzechowe
NCD
42,5 % orzechów laskowych
Kuweta 5kg
Jasny krem z orzechów laskowych
Nadzienie orzechowe
NCB
40,5 % orzechów laskowych
Kuweta 5kg

MUSY – DESERY Z FIRMY DAWN

CDN

Deser Typu Tiramisu
2 x 2,5 kg
Tarte Citrone
2 x 2,5 kg
Creme Brulee
2 x 2,5 kg
Panna Cotta
2 x 2,5kg

Bardzo proste w przygotowaniu musy o klasycznych smakach.

SUCREA Panna Cotta

Mieszanka w proszku, do przygotowania klasycznego włoskiego deseru Panna Cotta.

Receptura podstawowa: Wymieszać 400g mleka z 400g płynnej śmietany i zagotować. Dodać 150g SUCREA Panna Cotta do płynu, wymieszać dobrze i nie zagotowywać ponownie. Wylać do naczyń i schłodzić.
 

CDN CDN CDN

 

KAJMAK FRANCUSKI  Dulce de leche

Produkt otrzymywany poprzez częściowe odparowanie wody z pełnego mleka krowiego. Z dodatkiem mleka w proszku i cukru. Poddane podgrzaniu w zamkniętym zbiorniku, Stosowane do bezpośredniego spożycia lub jako gotowa masa do różnego rodzaju deserów, ciast, wafli, naleśników lub pieczywa.

CDN

 

NADZIENIA ORZECHOWE Z FIRMY LUBECA

PASTY ORZECOWE Z FIRMY LUBECA

360
98% orzechy laskowe
Masa orzechowa 98% orzecha laskowego

KREMOWA MASA DO PRALIN

291
35%orzechy lask/14%śmietana w proszku
kremowa masa do pralin

ORGANICZNA MASA DO PRALIN

330
40% migdały
organiczna migdałowa masa do pralin lekko opiekana
331
39% orzechy laskowe
org. masa o smaku orzecha lask. mocno opiekana
332
44%orzechy laskowe
org. masa o smaku orzecha lask. lekko opiekana

ORZECHOWE KREMY PRALINOWE

390
20% orzechy laskowe
orzechowy krem pralinowy
391
10% orzechy laskowe
orzechowy krem pralinowy 10%

PŁYNNE MASY PRALINOWE

292
56% orzechy laskowe
płynna masa o smaku orzecha laskowego
273
50% orzechy laskowe
płynna masa o smaku orzecha lask mocno opiekana
274
25% orzechy laskowe/25%migdały
płynna masa o smaku orzecha laskowego i migdałów
271
53% orzechy laskowe
migdałowa masa do pralin
352
52% orzechy laskowe
Masa o smaku orzecha laskowego

NUGAT Z ORZECHA LASKOWEGO DO ZAPIEKANIA

283
25% orzechy laskowe
Nugat odporny na zapiekanie w dropsach
284
45% orzechy laskowe
Masa nugatowa odporna na zapiekanie

MIGDAŁOWE MASY PRALINOWE

260
44% migdały
Migdałowa masa pralinowa lekko prażona
261
42% migdały
Migdałowa masa pralinowa mocno prażona
270
50% migdały
Migdałowa masa pralinowa bardzo mocno prażona

ORZECHOWE MASY PRALINOWE

279
52% orzechy laskowe
Orzechowa masa pralinowa supreme
281
42% orzechy laskowe
Orzechowa masa pralinowa lekko prażona
280
39% orzechy laskowe
Orzechowa masa pralinowa mocno prażona
288
47% orzechy laskowe
Orzechowa masa pralinowa bardzo mocno prażona
285
38% orzechy laskowe
orzechowa masa pralinowa płatkowana
286
44% orzechy laskowe
orzechowa masa pralinowa z całymi orzechami lask
287
40% orzechy laskowe
pralinowa masa przekładana dwukolorowymi warstw

PRODUKTY Z FIRMY POLSKA RÓŻA

www.polskaroza.pl

 

KONFITURA Z PŁATKÓW RÓŻY Opak 2 kg  oraz  330gr.

Doskonały produkt stosowany w  gastronomii i cukiernictwie.  Idealnie smakuje  dodawany do herbaty. Można go stosować do pralin, do tortów, rogalików.

CDN

PŁATKI RÓZY W CUKRZE

Opakowanie 3,5 kg oraz 320 gr. Świeże  surowe płatki utarte z cukrem stosowane jako nadzienie do ciastek, pączków, rogalików.
 

KREMY I NADZIENIA Z FIRMY MASTER MARTINI

 
KREMY do smarowania, nadzień, wypełnień na zimno i do zapiekania:
AX39CE
CARIBE NOCCIOLA - orzechowy (orzech laskowy) krem do smarowania i nadzień. Ekonomiczne opakowanie - wiadro 25 kg
AX39CH
CARIBE CACAO - kakaowy krem do smarowania i nadzień. Ekonomiczne opakowanie - wiadro 20 kg
AX44FC
CARAVELLA FLUIFOUR CACAO - kakaowy krem do smarowania i nadzień, na zimno i do zapiekania (w korpusach)
AX44FG
CARAVELLA FLUIFOUR GIANDUIA - orzechowo-czekoladowy krem do smarowania i nadzień, na zimno i do zapiekania (w korpusach)
AX44FN
CARAVELLA FLUIFOUR NOCCIOLA - orzechowy (orzech laskowy) krem do smarowania i nadzień, na zimno i do zapiekania (w korpusach)
AX44FO
CARAVELLA FOUR NOCCIOLA - orzechowy (orzech laskowy) krem do smarowania i nadzień, na zimno i do zapiekania (w korpusach)
 
KREMY do smarowania, nadzień, wypełnień na zimno. Doskonały dodatek do ciast i kremów tłuszczowych, budyniowych i śmietanowych:
AX44CJ
CARAVELLA GRAN NOCCIOLA - wysokogatunkowy orzechowy (orzech laskowy 12%) krem do smarowania i nadzień na zimno
AX44CN
CARAVELLA CREAM NOCCIOLA - orzechowy (orzech laskowy) krem do smarowania i nadzień na zimno
AX44CC
CARAVELLA CREAM CACAO - kakaowy krem do smarowania, aromatyzowania i nadzień na zimno - wysoka zawartość kakao
AX44CA
CARAVELLA CREAM AVORIO - krem do smarowania i nadzień na zimno "biała czekolada"
 
KREMY do smarowania, nadzień, wypełnień WYSPECJALIZOWANE DO ZAPIEKANIA:
AX42PJ
CARIBE CACAO PZkakaowy krem - nadzienie do zapiekania w ciastkach kruchych, babeczkach, muffinach
AX42PH
CARIBE NOCCIOLA PZ - orzechowy krem (orzech laskowy) - nadzienie do zapiekania w ciastkach kruchych, babeczkach, muffinach
AX42PX
CARIBE AVORIO PZbiały krem - gotowe nadzienie/baza do aromatyzowania - zapiekanie w ciastkach kruchych, babeczkach, muffinach
AX44BC
CARAVELLA CACAO ANTEFORNO - kakaowy krem do smarowania i nadzień - nie traci na objętości w trakcie wypiekania w cieście
AX44BN
CARAVELLA NOCCIOLA ANTEFORNO - orzechowy krem do smarowania i nadzień - nie traci na objętości w trakcie wypiekania w cieście
 
GANASZE DO NADZIEWANIA PRALIN, DODATEK DO CIAST I KREMÓW:
AX44RC
CARAVELLA GRAN RIPIENO CACAO- ganasz kakaowy
AX44RN
CARAVELLA GRAN RIPIENO NOCCIOLA - ganasz orzech laskowy
AX44RA
CARAVELLA GRAN RIPIENO AVORIO - ganasz "biała czekolada"

PASTRY SMAKOWE – PATRZ DZIAŁ SMAKI I KOLORY

 

PRODUKTY Z FIRMY BUSH TRADE

Gotowe do użycia nadzienie, stabilne podczas mrożenia i zapiekania, łatwo się rozsmarowuje, szprycuje, można łączyć z tłuszczami lub śmietaną.

CREMOLINE CAPPUCCINO
CREMOLINE CYTRYNA
CREMOLINE GIANDUJA
CREMOLINE JABŁKO
CREMOLINE KARMELOWA
CREMOLINE KAWOWA
CREMOLINE MORELA
CREMOLINE OWOCE LASU
CREMOLINE TRUFEL (KUKUŁKA)
CREMOLINE TRUSKAWKA
CREMOLINE WANILIA
CREMOLINE WIŚNIA


KREM CZEKOLADOWYZ ORZECHÓW ZIEMNYCH
krem do aromatyzowania mas oraz nadziewania ciast
KREM MLECZNO-KAKAOWY
krem do aromatyzowania mas oraz nadziewania ciast
KREM NUGATOWY TERMO
krem do aromatyzowania mas oraz nadziewania ciast
KREM ORZECHOWO-KAKAOWY
krem do aromatyzowania mas oraz nadziewania ciast
PASTA Z ORZECHÓW LASKOWYCH
pasta z orzechów laskowych , łatwo do rozsmarowania
MASA TRUFLOWA >LA GOURMET< CIEMNA
doskonała baza do produkcji pralin
MASA TRUFLOWA >LA GOURMET< JASNA
doskonała baza do produkcji pralin
COVERCREAM BIAŁA CZEKOLADA
krem do oblewania tortów,nadziewania,aromatyzowania
COVERCREAM CIEMNA CZEKOLADA
krem do oblewania tortów,nadziewania,aromatyzowania
KREM CZEKOLADOWY X-BITTER >MAESTRO<
krem do oblewania tortów,nadziewania,aromatyzowania
NADZIENIE >LATTE CRISP< ORZECH NOWOŚĆ!!
krem z kawałkami orzechów,ciasteczek, ziaren zbóż
NADZIENIE >GOFRETINO< NOWOŚĆ!!
krem pralinowy z kawałkami wafla-opłatka
NADZIENIE >ROCHERE< NOWOŚĆ!!
krem czekoladowy z drobno siekanymi prażonymi orzechami laskowymi
NADZIENIE >CHOCO CRUNCH< NOWOŚĆ!!
krem czekoladowy z chruiącymi ciasteczkami
NADZIENIE KASZTANOWE NOWOŚĆ!!
krem do aromatyzowania mas oraz nadziewania ciast
NADZIENIE >BUTTER SCOTCH<
krem maślano-karmelowy do aromatyzowania mas oraz nadziewania ciast
NOCCIOLA WHITE
jasny krem orzechowy do aromatyzowania mas oraz nadziewania ciast
PASTA BANANOWA
skoncentrowana pasta o mocnym smaku banana do aromatyzowania mas, śmietan, lodów
PASTA BISCAROMA
skoncentrowana pasta o mocnym smaku biszkoptu do aromatyzowania mas, śmietan, lodów
PASTA CZEKOLADOWA >MAGICAO< NOWOŚĆ!!
mocno czekoladowa pasta do aromatyzownia mas, śmietan, lodów